Oranje Fonds zoekt Amstelveense vrijwilligers

Volgende maand is het weer zover. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart steekt heel Nederland de handen uit de mouwen tijdens de veertiende editie van NLdoet. Ook in Amstelveen zijn veel handen nodig. Daar zijn achtentwintig klussen te doen van de totaal 8.649 klussen in het hele land. Nog nooit eerder waren in dit stadium al zo veel klussen aangemeld. Het Oranje Fonds roept iedereen op om zich op deze dagen in te zetten voor sociale organisaties. In Amstelveen kunnen vrijwilligers klusjes doen voor bijvoorbeeld de scouting, wijkcentra, sportverenigingen of Zonnehuisgroep Amstelland. Een leuke klus uitzoeken kan op www.nldoet.nl.

Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, hoopt dat iedere Nederlander dit jaar de handen uit de mouwen steekt tijdens NLdoet. “We horen het steeds terug: meedoen aan NLdoet is ontzettend leuk. Maar vooral omdat je ziet dat je écht iets betekent. Je zorgt er voor dat je hen helpt met zaken die blijven liggen, maar waar ze enorm mee geholpen zijn. Tijdens NLdoet, maar ook nog lang daarna. We hopen dan ook dat iedereen in ons land met vrienden, collega’s en familie een leuke klus uitzoekt op www.nldoet.nl.”