De Pijper: “Hoe kunnen we de schande van Amstelveen uitwissen?”

Vanavond 16 februari wordt in het raadhuis een bijeenkomst gehouden over de woonagenda Amstelveen. Inwoners kunnen dan hun visie geven op de toekomst van het wonen in onze gemeente.  Raadslid Bert de Pijper van de ChristenUnie heeft er al zin in, laat hij op Twitter weten. Hij vraagt zich hardop af: ” Hoe kunnen we DE schande van Amstelveen uitwissen: Hoe kunnen we de te lange wachtlijsten voor een woning verkorten? Hoe kunnen we voorkomen dat jongeren die op zoek zijn naar een huis in Amstelveen, jarenlang hoeven te wachten op hun eigen woning? Blijven we maar wachten tot de doorstroming effect gaat hebben of gaan we doelgericht voor bepaalde categorieën woningen creëren?”

De Pijper is in ieder geval heel benieuwd of het antwoord op deze vragen uit de bevolking komt.

Voor meer informatie over het programma van vanavond kunt u kijken op de site van de gemeente Amstelveen.