Beleef de lente in het Stadshart

In Stadshart Amstelveen zijn van 26 februari tot en met 18 maart verschillende activiteiten gepland om de lente te beleven én te proeven. Het winkelcentrum verwelkomt het nieuwe modeseizoen traditiegetrouw met een grote hoeveelheid kleurige bloemen en een grastapijt door het hele winkelcentrum. Nieuw dit jaar is dat meerdere kledingwinkels wisselende outfits uit de nieuwe collecties presenteren op paspoppen die verspreid door het Stadshart staan. Daarnaast organiseert Stadshart Amstelveen verschillende leuke activiteiten zoals een workshop bloemschikken, een proeverij in het Vershart en een speciale fotostudio waar mensen zich kunnen laten fotograferen in voorjaarssferen.

Een uitgebreid overzicht van de activiteiten rondom Unexpected Spring met informatie en tijden staat op www.stadshartamstelveen.nl.