Schooltuinwerk 2016: Groene vingers kweek je hier!

Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen zich opgeven voor de zogenaamde vrije groepen op de Amstelveense schooltuincomplexen. Onder leiding van de schooltuinleider werken ze dan in samenwerking met vrijwilligers elke week ongeveer 1,5 uur.

Amstelveen heeft vier schooltuincomplexen. Ongeveer 600 kinderen steken hier wekelijks de handen uit de mouwenen spitten, planten, oogsten en eten uit hun eigen moestuin. Of leggen in hun vrije tijd op drie van de vier complexen een tuintje aan. Vind uw kind het leuk om lekker buiten in de natuur bezig te zijn en ook nog iets te leren? Kom dan samen op woensdag 9 of 16 maart tussen 13.30 en 15.00 uur naar één van de schooltuincomplexen en meld uw zoon of dochter aan.

De kosten zijn € 20,– per kind. Houders van een AmstelveenPas krijgen op vertoon van de pas 50% korting. Kijk voor locaties, de gedragsregels voor vrijwilligers en wanneer er op welke locatie kan worden getuinierd op www.nmedichtbij.nl/schooltuinen-amstelveen.