Schouwburg Amstelveen creatieve Prentenboekenstad tijdens voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie zijn alle peuters en kleuters welkom op het Prentenboekjesfestival. Op zondag 28 februari wordt Schouwburg Amstelveen omgetoverd tot een creatieve Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. De kinderen stappen letterlijk de verhalen binnen. Voor en na de voorstellingen kunnen de kinderen op avontuur door de huizen, de school, de boerderij en het bos. Speciaal voor de kleuters is er het hele festival een gratis Kleurfeest, waar zij zelf tekeningen kunnen maken en/of inkleuren.

Op het programma staan onder andere Dikkie Dik en de taart en Ijsbeer in de tropen voor de kleintjes en de Mattheus Passie en Mariken voor oudere kinderen.

Voor meer informatie en tickets:
www.schouwburgamstelveen.nl / www.cinemaamstelveen.nl