Vrouwen D66 Amstelveen organiseren ‘Powervrouwen’ bijeenkomst

De lokale D66 vrouwen organiseren op vrijdag 11 maart een inspirerende, leerzame bijeenkomst in het kader van internationale vrouwendag. De titel van deze gratis bijeenkomst in Museum Jan van der Togt is ‘Powervrouwen’. Diana Monissen, voorzitter van de raad van Bestuur van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie, is gastspreker. Zij vertelt vanuit een persoonlijke invalshoek hoe zij haar carrière heeft vormgegeven. Er is gelegenheid om haar na afloop vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Alle geïnteresseerde Amstelveense vrouwen zijn welkom en kunnen zich via onderstaande website aanmelden.
D66 Raadslid Anne-Mieke van der Vet: ‘In navolging van het vorig jaar opgerichte ‘D66 Els Borst Netwerk’ willen we een inspirerende, leerzame en herkenbare avond voor vrouwen organiseren. Mét en ván elkaar leren, netwerken, op een bijzonder mooie Amstelveense plaats. Met ruimte voor ieders inbreng en ervaring en interesse voor alle (politieke en maatschappelijke) functies en werkzaamheden kweken.’

Fleur van Bladeren, Bestuurssecretaris D66 Amstelveen: ‘Alle bedrijven kampen met een tekort aan vrouwen in de top van hun organisatie. Ook voor veel politieke partijen is het moeilijk om vrouwen voor bestuurlijk werk te interesseren. Hoe komt dat en wat kunnen wij er zelf aan doen om ze te enthousiasmeren? We hopen ook op de aanwezigheid van een afvaardiging van D66 vrouwen uit de Tweede Kamer.’

Floor Gordon, Raadslid D66: ‘Het moet een inspirerende, Amstelveense avond worden. We spreken alle vrouwen aan op hun power, want het is onze overtuiging dat wij allemaal over power beschikken die maatschappelijk kan worden ingezet. Het is leuk als vrouwen zich dit uitje gunnen. Laat je inspireren!’

Wanneer: Vrijdag 11 maart
Inloop vanaf 18.45- 21.00 uur
Waar: Museum Jan van der Togt Amstelveen
Aanmelden (verplicht i.v.m. organisatie): https://amstelveen.d66.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
D66 Amstelveen
Stephanie Schilder
T: 06 13 47 06 35
E: stephanieschilder93@gmail.com