Amstelveense collegeleden doen mee met NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Amstelveen zijn er diverse klussen waar vrijwilligers aan meedoen. Ook komen enkele collegeleden van Amstelveen in actie voor NL Doet.

Zo gaan burgemeester Mirjam van ’t Veld en wethouder Maaike Veeningen op zaterdag 12 maart naar de geitenboerderij waar kinderen met een verstandelijke beperking worden rondgeleid en begeleid. Zij zijn daar rond half 12.

Wethouder Peter Bot helpt op zaterdag vanaf 12.00 uur mee met het ecologisch beheer rond de museumtramlijn, waarbij wordt gezaagd en onkruid wordt gewied langs de spoorlijn bij de Van Nijenrodeweg.

De burgemeester is op vrijdag 11 maart ook aanwezig bij het jaarlijkse diner dat KPMG in samenwerking met de Zonnebloem organiseert voor eenzame ouderen.

Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laat zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Dus heeft u zich nog niet aangemeld? Dat kan alsnog via www.nldoet.nl