Amstelveense Joyce wint 50.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Joyce uit Amstelveen heeft in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht 50.000 euro gewonnen. In de uitzending van afgelopen zondag zat Joyce in het publiek en vond ze de ‘Gouden Bel’ onder haar stoel.

Bij koffer 24 rinkelde ze de bel en won daarmee de inhoud van de geldkoffer. Joyce is blij verrast met de prijs: “We hebben net ons droomhuis gekocht, dus de tuin kan van dit geld aangepakt worden. En voor mezelf wil ik graag een ander autootje kopen.” Joyce was samen met 49 andere Amstelveners uitgenodigd voor het tv-programma.

De Gouden Bel

Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een bedrag van 50.000. Onder één van de stoelen ligt namelijk altijd ‘De Gouden Bel’ verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro. Finalist José uit Assendelft won uiteindelijk in het finale spel 433.000 euro.