Favoriet Beckering pakt eerste plek bij kampioenschap WTC De Amstel

Afgelopen zaterdag streden wielrenners om de clubkampioenschappen van WTV De Amstel. De 23 jarige Amstelvener Derk Abel Beckering was vooraf de favoriet en wist uiteindelijk ook de eerste plek te behalen.

Beckeringh was in de finale te sterk voor zijn zes medevluchters. Ronald de Waal werd tweede en Martijn Veling werd derde.

In de kopgroep was ook Friso van Diemen, hij werd vijfde en was meteen de beste Junior (17/18 jaar). De beste wielrenner van de Masters was Patrick Molenaars.

De Nieuwelingen (jongens 15/16 jaar) reden opvallend goed mee in het grote startveld. Victor Broex uit Ouderkerk wist zijn clubgenoot Enzo Leijnse en Ruber van der Pijl te verslaan. Bij de Jeugd tot 14 jaar waren er titels voor Tijmen van der Pijl, Viego Thijssen en Ravi Heidstra.

Foto:  Hans Leijnse