Artrose bijeenkomst Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland organiseert, in samenwerking met Amstelland Fysiotherapie, een bijeenkomst over artrose op woensdagavond 16 maart aanstaande. Orthopeed Jasper de Vries vertelt over de medische oorzaken en behandelmogelijkheden. Henk van der Weijden, fysiotherapeut Amstelland Fysiotherapie vertelt over wat je zelf kunt doen om klachten te voorkomen en te verminderen .

Artrose is een veel voorkomende aandoening aan de gewrichten die meestal wordt geassocieerd met slijtage. Maar dat is niet altijd het geval. Artrose komt bij meer dan 12% van de bevolking boven de 45 jaar voor en bij vrouwen zelfs twee maal zoveel als bij mannen.

Inloop is om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. Locatie Ziekenhuis Amstelland/Zaal Amstelland Fysiotherapie. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en zelfs de mogelijkheid om in de gymzaal van Amstelland Fysiotherapie oefeningen te doen.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst op de website van Ziekenhuis Amstelland.