Avontuur in de glastuinbouw van Aalsmeer

Donderdag 31 maart vindt de landelijke kick-off van ‘Kom in de Kas’ plaats in de regio Aalsmeer.  Tijdens de ‘Kom in de Kas-dagen’ die volgen (2 en 3 april) kunnen mensen een kijkje nemen in de kassen en zo kennis maken met producten uit de kas.

Ook dit jaar hebben basisschoolleerlingen een belangrijke rol bij de landelijke kick-off die geheel in junglestijl wordt uitgevoerd.  De hoofdrolspeler is niemand minder dan Bamboo Bill, een avonturier die tussen de dieren in Ouwehands Dierenpark woont, en bekend is van zijn programma Ouwehands Jungleclub op RTL. Hij trekt er die dag op uit met de grote Beestenbus van het Dierenpark en komt terecht in de ‘Nederlandse jungle’. Hier zullen ze een avonturenspel gaan spelen.

Opendagen 2 en 3 april

Zaterdag 2 en zondag 3 april zetten zo’n 200 glastuinders hun deuren open en laten zien dat tuinbouw een van de meest innovatieve sectoren van Nederland is.  Behalve een rondleiding zijn er ook nog andere leuke activiteiten voor kinderen. Meer informatie over de activiteiten en de locaties vindt u op de website van Kom in de Kas