Bureauredacteur (stage)

RTVA is de ideale stageplek voor nieuwsgierige aagjes die alle facetten van het mediavak onder de knie willen krijgen. Bij onze lokale zender krijg je grote verantwoordelijkheid en wordt er van je verwacht dat je deze ook met beide handen aanpakt. We zijn actief op het gebied van radio, televisie en natuurlijk internet waarbij ook een grote rol voor social media is weggelegd. Leren door het gewoon te doen, dat is het credo bij RTVA en vele stagiairs hebben daarom al een succesvolle, leerzame maar boven leuke stageperiode bij ons afgesloten.  Wij zijn nog op zoek naar een:

BUREAUREDACTEUR

Werkzaamheden:
– vergaart lokaal  nieuws
– verdeelt nieuws voor diverse platformen (televisie/radio/website/social media)
– voert beeldredactie
– bewerkt nieuws in tone-of-voice platform
– schrijft eigen unieke artikelen op basis van research
– onderhoudt lokaal netwerk
– beheert social media

Wat verwachten we van een bureauredacteur?

Voor de functie van bureauredacteur vinden we het fijn als je de Nederlandse taal goed onder de knie hebt. Foutloos Nederlands is een utopie, dat weten wij zelf ook wel. Maar dt-foutjes zorgen bij jou in ieder geval voor kromme tenen. Daarnaast vind je het leuk om aan eigen content te werken en ben je haantje de voorste als je nieuws kan scoren.. Als je daarnaast ook nog over humor om te lachen beschikt, zijn we helemaal blij.

Voel je een onbedwingbare drang om bij RTVA stage te lopen? Tik dan een korte bondige motivatie waar wij niet omheen kunnen. Voeg je cv toe en stuur deze dan naar e.wilhelmis@rtva.nl. Wil je meer weten over de functie? Dan kan je altijd bellen met onze hoofdredacteur a.i. Ernst Jan Wilhelmis. Hij is bereikbaar via 020-5478585.