Connexxion maakt traject buslijn 300 schoon

Connexxion neemt met diverse opruimacties deel aan de Landelijke Opschoondag. Zo gaan ze onder andere het traject van buslijn 300 via Amstelveen onder handen nemen.

Bushaltes en knooppunten worden zichtbaar schoongemaakt door de ruim 300 deelnemende werknemers van Connexxion. Chauffeurs, servicemedewerkers, en kantoormedewerkers zullen dit doen in de week voorafgaand aan de Landelijke Opschoondag wat op 19 maart is. Daarnaast zal het vervoersbedrijf de reizigers vragen om de bussen schoon te houden middels de communicatie: ‘In een schone bus voelen mensen zich veiliger’.

Mark Thoma is projectleider bij Connexxion en vertelt: “Op 16 maart zetten we een stap extra door lokaal zichtbare opruimacties te organiseren. We zijn samen verantwoordelijk voor een schone leefomgeving. Dat verhoogt het gevoel van veiligheid van onze reizigers en onze chauffeurs. Via deze actie vragen we daarom aandacht voor het verminderen van zwerfafval rond bushaltes.”