Discodiva Candi Station begin juni naar Bostheater

En weer komt een oude soullegende naar Amstelveen. Nadat het eerst RTVA-dj Alex van Moort lukte om Melba Moore naar P60 te halen, komt nu deze zomer Candi Station naar het Amsterdamse Bos in het kader van Live at. Staton is 5 juni te zien en vooral te horen in het Bostheater.

De zangeres, bekend van bijvoorbeeld Young hearts run free en Nights on Broadway, gold in de jaren zeventig als waar discofenomeen. Een decennium later stond ze zonder het te weten aan de wieg van de houserevolutie, toen een remix van You Got The Love een wereldwijde hit werd. Na grote optredens als Glastonbury en North Sea Jazz trad Staton de afgelopen jaren in kleinere setting op, terug naar haar gospelroots, in de kerk. De intieme setting van het Amsterdamse Bostheater sluit hier perfect op aan.

De organisatie van Live at kondigde ook nog Sharon Jones & The Dap-Kings aan. Zij speelt 28 augustus in het Bos. De kaartverkoop start zaterdag 26 maart. Klik hier voor meer informatie.