Herman Brood schoenen in Museum Jan van der Togt

Amstelvener Ron Schiedon presenteert zijn Custom Comfort Schoenen met Herman Brood prints op zondag 13 maart in Museum Jan van der Togt.
De presentatie is van 13.00 tot 17.00 uur. In het museum is tot en met 28 maart een tentoonstelling met schilderijen en tekeningen van Brood te zien.

In samenwerking met Xandra Brood verwerkte Ron Schiedon een aantal kunstwerken van Herman Brood tot exclusieve schoenen. De schoenen zijn afgewerkt met zwart leer, en voorzien van een comfortabel voetbed. Tijdens de presentatie in Museum Jan van der Togt kunnen de schoenen gepast worden.

Ron Schiedon
Ron Schiedon uit Amstelveen is al vanaf zijn prille jeugd met schoenen bezig. Hij leerde het vak tot in de puntjes van zijn vader, en behaalde alle diploma’s voor orthopedisch schoentechnicus. Sinds 1992 is hij eigenaar van het 60-jarige familiebedrijf Schiedon Orthopedisch Schoentechniek.

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE Amstelveen
Tel.: (020) 641 57 54
www.jvdtogt.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur