Jazz in de buurt presenteert Deborah Carter in De Bolder

De Amerikaanse allround jazzzangeres Deborah Carter staat op vrijdag 1 april op het podium van centrum De Bolder in Amstelveen.
In haar nieuwste show ‘Digging The Duke’, vertolkt ze op eigen wijze diverse songs van Duke Ellington. De composities zijn door o.a. Leo Bouwmeester en Mark Zantveld gearrangeerd tot een swingend, soms zelfs Latin ritme. Ook teksten hebben soms een eigen interpretatie.

Deborah groeide op in Hawai en Okinawa als een tropische eilandbewoonster, die met haar talent uiteindelijk haar vleugels uitsloeg over diverse continenten. Ze trad op met grote orkesten zoals het Berlin jazzorkest, Frankfurt Radio Symphony, Metropole Orkest, Sedavi Latin Jazz Band en laatslijk in de in Nederland zo succesvolle jazzshow ‘New York Round Midnight’.

Sinds haar huwelijk met de Nederlandse bassist Mark Zandveld heeft zij haar domicilie verruild voor Nederland. Zij is in vele musicals en shows de vocale ster en swinging lady en is op het gebied van jazz kennis een fenomeen. Met haar man vormt ze haar eigen kwartet bestaande uit: Mark Zantveld op contrabas, Leo Bouwmeester op piano en Gunnar Graafmans op drums en percussie.

Vrijdagavond 1 april,  20.00 tot 23.00 uur
Wijkcentrum De Bolder
Groenhof 140, 1186 EX Amstelveen
Tel. 020 6471509

Wijkcentrum De Bolder is te bereiken met Metro 51, halte Sportlaan. Met buslijnen 199 en 66, halte Winkelcentrum Groenhof.  Er is voldoende vrije parkeergelegenheid.