Justin Bieber kiest Amstelveen als thuisbasis voor Europese tournee

Popartiest Justin Bieber kiest Amstelveen als thuisbasis vanwaar hij naar z’n Europese concerten zal reizen. De zanger die vooral onder de jongeren populair is zocht al enige tijd naar een strategische plek waar vanuit hij z’n concerten makkelijk kan aanvliegen. Dit meldt de gemeente Amstelveen op hun website.

Hou in je achterhoofd dat het een 1 april grap is, maar we vinden het te leuk om niet te delen.

De ligging van Schiphol naast Amstelveen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Vanaf september start zijn Europese tournee. Bieber reisde voorheen vanuit z’n woonplaats Hollywood naar z’n optredens maar liet vorig jaar al weten dat het reizen hem vaak opbrak:  “M’n tour is heftig & intensief, het heen en weer vliegen vanuit LA is niet praktisch, we overwegen vanuit een meer centralere plek te reizen.”

Een lokale makelaar heeft aangegeven dat hij erg gesteld is op privacy. Vandaar dat het ook onbekend blijft waar hij zich precies zal gaan vestigen, behalve dat de makelaar aangeeft dat het een appartement betreft van ruim 210 m2 in de wijk Keizer Karel Park.

Ook meldt de gemeente Amstelveen dat ze het management van Bieber hebben benaderd om te vragen wat de mogelijkheden zijn voor een speciaal optreden in het Stadshart. Daarnaast hopen ze dat hij in voorlichtingsfilmpjes wil figureren zoals afval scheiden en het aanvragen van een dakkapel.