Open huis bij Inloophuis Amstelveen

In buurtonderneming Villa Randwijck wordt zondag 20 maart tussen 14:00 en 16:00 uur het Inloophuis Amstelveen georganiseerd. Het Inloophuis is een plek voor mensen die, op welke manier ook, geconfronteerd worden met kanker. Tijdens het Inloophuis kan iedereen die met kanker in aanraking komt ervaringen delen.

Volgens initiatiefneemster Shosha Lissauer is de drempel om naar het Inloophuis te komen voor veel mensen nog erg hoog: “Men vindt het simpelweg eng om hiernaartoe te komen”. Ook het beeld dat mensen van het inloophuis hebben klopt volgens Lissauer vaak niet: “Het is niet zoals een hospice waar mensen hun tijd uitzitten. Natuurlijk wordt er zo nu en dan wel eens gehuild, maar mensen vertrekken aan het einde van de middag meestal met een beter gevoel”.

Omdat de drempel om naar de bijeenkomst te komen hoog kan zijn, houdt Inloophuis Amstelveen aankomende zondag een open huis. Geïnteresseerden zijn welkom bij Villa Randwijck aan de Bourgondischelaan 3 in Amstelveen. De toegang is gratis.