Webredacteur

RTVA is meer dan alleen radio en televisie. Ook beheert de omroep de grootste nieuwssite uit Amstelveen. Voor ons online platform zijn wij opzoek naar een gemotiveerde stagiair met echte ‘nieuwsvoelsprieten’.

Onze omroep is de perfecte plek om ervaring op te doen in media door actief jacht te maken op nieuws en dit op een pakkende manier te verdelen over onze website en media-outlets. Bij onze zender krijg je grote verantwoordelijkheid met veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je dit ook met beide handen aanpakt. Onze nieuwssite is een snelgroeiend medium waar de inwoners van Amstelveen en omgeving graag het nieuws uit omgeving op lezen. Daarom zijn wij opzoek naar iemand die ons team kan versterken.

Wij bieden je een dynamische vrijwilligersfunctie waarin je veel ervaringen zal opdoen. Je hebt zelf ideeën, zoekt onderwerpen uit en maakt gebruik van persberichten die wij ontvangen in onze mail. Nieuws op onze website weet je op een interessante manier te delen op social-media (Facebook en Twitter).

Profiel

Wij zijn opzoek naar journalistiek talent. Je vindt het interessant om te weten wat er regionaal speelt en je jaagt graag op nieuws. Als geen ander begrijp je de online-media en waarom dit steeds belangrijker is.

Jij bent iemand die:

  • onderwerpen tot de bodem uitzoekt en het internet doorspit
  • online actief is en goed met social-media overweg kan
  • de juiste teksten kan schrijven op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat
  • begrijpt hoe je kort en krachtige nieuwsberichten schrijft
  • eigen unieke artikelen kan schrijven op basis van research
  • eventueel op reportage gaat (je bent vrij om op pad te gaan)

 

Reageren

Wil je meer weten over de functie? Dan kan je altijd bellen met onze hoofdredacteur a.i. Ernst Jan Wilhelmis. Hij is bereikbaar via 020-5478585.