Dit weekend paasbraderie op Stadsplein

Op het Stadsplein in Amstelveen wordt in het laatste weekend van maart een paasmarkt gehouden. De paasmarkt bestaat uit ongeveer 150 marktkramen per dag waarop een breed scala aan producten zijn uitgestald. Zo worden er diverse kleding en mode-accessoires, sieraden, lederwaren, multimedia en electronica, cosmetica, bedtextiel, speelgoed en feestartikelen aangeboden.

Daarnaast  staan er kramen met etenswaren als Surinaamse snacks (bara’s), friet, worst, hamburgers, poffertjes en snoep. Ook voor een kop koffie of thee, frisdrank of jus d’orange kunt u terecht op de markt.

Voor kinderen is er een zweefmolen en een draaimolen. Behalve de paasmarkt is er ook een foodmarkt en een hobbymarkt.

De paasbraderie vindt plaats op:
Zaterdag            26 Maart            van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag               27 Maart            van 11.00 uur tot 17.00 uur
Maandag            28 Maart            van 11.00 uur tot 18.00 uur