Presentator

Kan je boeiend en overtuigend vertellen? Hangen anderen altijd aan jouw lippen als je wat te melden hebt? Kom dan het presentatieteam van RTVA versterken!

Wij zoeken mensen met een goed charisma, die één of meerdere vaste middagen per week beschikbaar zijn voor het presenteren van het nieuws en andere programma’s. En dat is méér dan alleen leuk in de camera praten! Je neemt namelijk actief deel in de samenstelling van een programma, en je bent taalvaardig genoeg om je eigen teksten te schrijven en dat van anderen waar nodig te verbeteren.

Tevens ben je stressbestendig. Zo kan het gebeuren dat de samenstelling van het programma op het laatste moment volledig overhoop gegooid wordt. Geen probleem, jij bent een professional en werkt je er soepel doorheen.

Voordat je een vast gezicht op onze zender wordt, vindt er een screentest plaats. Aan de hand daarvan wordt er gekeken of je past bij de uitstraling van het desbetreffende programma. Meer weten? Neem dan contact met ons op, of kom langs.