Wethouder Raat op bezoek bij woonservicezone Populierenlaan

Om in de gaten te houden of alles goed gaat bij de zorg staan de komende maanden bezoeken op de planning bij verschillende partijen die zich bezighouden met de best mogelijke zorg voor inwoners van Amstelveen.

Herbert Raat, wethouder Zorg (VVD), bezocht samen met drie ambtenaren van verschillende afdelingen de woonservicezone Populierenlaan. Er waren veel bewoners op de bijeenkomst afgekomen.

Wethouder Herbert Raat: “We hebben uitgebreid over een enquête gesproken die onder de bewoners van de woonservicezone Populierenlaan werd gehouden. Hieruit bleek bijvoorbeeld dat zij de wijkagent nog niet kennen, maar dit wel graag zouden willen. Ik heb beloofd dit met de burgmeester te bespreken. Verder waren de bewoners erg blij met de voorzieningen en de georganiseerde activiteiten. Eén van de dames met wie ik sprak zei dat het een zegen is om in Amstelveen oud te worden. Dat horen we natuurlijk graag, want dat is waar we het voor doen.”