bbA wil een Park & Ride parkeergarage bij Uilenstede

De parkeeroverlast in gebieden langs de Beneluxbaan en in Randwijck neemt verder toe. Daarom wil bbA dat de gemeente gaat onderzoeken of er op het huidige parkeerterrein van Uilenstede (vlak langs de Beneluxbaan bij de Kalfjeslaan)  een parkeergarage kan worden gebouwd.

bbA stelt vast dat door het invoeren van betaald parkeren in Buitenveldert steeds meer mensen in Amstelveen Noord parkeren. Daardoor is de parkeeroverlast in Randwijck sterk toegenomen. Het gevolg daravan zal zijn dat de parkeerdruk zich gaat verplaatsen naar andere wijken.

In de komende raadsvergadering van woensdag 20 april vraag bbA daarom het college van B&W om te onderzoeken of er langs de Beneluxbaan een Park & Ride kan worden gerealiseerd. De partij zou ook graag de parkeergarage met groene planten bedekt zien worden.

Lees ook: Ajaxspeler Mitchell Dijks betrokken bij ongeval Oranjebaan
Lees ook: Aanleg nieuwe brug Ouderkerk zal zorgen voor overlast