Binnenkort nieuwbouwwoningen te huur in Westwijk

Binnenkort start Eigen Haard met het verhuren van 44 duurzame en luxe vrije sector appartementen in het nieuwste deel van Westwijk zuidwest. Huurders die een sociale huurwoning achterlaten krijgen voorrang op dit project.

De eerste appartementen worden naar verwachting begin juni opgeleverd. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen en varieren in grootte van 72 m2 tot 81 m2.

Energiezuinig
In dit deel van Westwijk worden de koelte, de warmte en het grondwater die aanwezig zijn in de bodem gebruikt om de woningen te koelen en te verwarmen. Een duurzaam systeem dat via buizen in de vloer de koelte of warmte door het huis verspreidt.

Lees ook: Kruidvat vestigt zich in vernieuwd winkelcentrum Westwijk
Lees ook: Miljoen valt op staatlot verkocht bij Albert Heijn Groenhof