Blijvende routemarkering voor hardloopevenement MeentRun

De organisatie van het hardloopevenement MeentRun, wat deze zondag weer gehouden wordt, markeert jaarlijks zelf de route met bordjes. Naar het verzoek om blijvende markering te plaatsen is nu geluisterd: het startpunt is vandaag gelegd door Wethouder Peter Bot.

Door het aan brengen van blijvende markering kunnen wandelaars en hardlopers het hele jaar door de route volgen. Vandaag zijn alvast de start- en finishtegels aangebracht. De overige tegels van het parcours zijn nog in bestelling en volgen later, naar verwachting in eind mei.

Het evenement
De markering is dus niet op tijd voor het evenement van aanstaande zondag 10 april. Maar dat zal de pret niet drukken. Het parcours gaat over de verharde weg met een leuke afwisseling van stedelijk gebied en Bovenkerkerpolder. Deelnemers kunnen kiezen tussen 5 en 100 km en 1 km voor de kinderen.

Lees ook: Holifestival afgelopen zaterdag op het Stadsplein
Lees ook: Snoepparadijs Jamin terug in het Stadshart