Koningsdag Amstelveen live op televisie bij RTVA

De lokale omroep RTVA gaat Koningsdag in Amstelveen live verslaan. Van 9.00 uur tot 14.00 uur zijn de festiviteiten te volgen op televisie, Ziggo kanaal 42 en via de livestream op de website rtva.nl. Zo volgt een cameraploeg de route die burgemeester, wethouders en raadsleden per bus afleggen langs diverse wijken. Ook het feestvierende Nes aan de Amstel wordt met een bezoek vereerd.

De centrale verslaggeving verzorgt RTVA vanaf een podium voor haar eigen studio aan Orion. Daar  zorgen verslaggevers voor de nodige entertainment met het publiek. Zo kunnen kinderen hun talenten tonen bij een wedstrijd tv-presentatie onder toeziend oog van een van de presentatoren van het 19.00 uur journaal. Daarnaast  zorgt een verslaggever ook voor livereportages  van Koningsdag in het Oude Dorp en de Amsterdamseweg.

Wilt u de drukte ontwijken en toch zien wat er op koningsdag in Amstelveen gebeurt?  Volg dan de liveregistratie die de vele vrijwilligers en stagiairs van RTVA de lucht in sturen.