Leerlingen Muziekschool starten crowdfundactie

Op 12 juni is het zover. Dan voeren 100 leerlingen van de Muziek- en Dansschool Amstelveen de musical Fame op in de Grote Zaal van de Stadsschouwburg. Ze hebben er een jaar lang aan gewerkt en met een filmpje vragen ze om een steuntje in de rug om hun productie een daverend succes te maken.

De productie van Fame is opgezet door de 100 leerlingen van een speciale Productieklas. Naast de zang-, dans- en acteerlessen van de Musicalklas leren de leerlingen ook produceren. Vanwege het vijfjarig bestaan van de Productieklas hebben ze het dit jaar grootst aangepakt, ze willen gebruik maken van de Grote Zaal in de Stadsschouwburg en een live orkest. Om dit waar te maken zijn de leerlingen een crowdfundactie gestart. Door online te doneren kunnen welwillende de leerlingen steunen.

In ruil voor verschillende bedragen krijgt de donateur prijzen uitgereikt. Vanaf een bedrag van €1,- krijgt de donateur een staande ovatie van de cast en voor €75,- krijg je twee vrijkaarten met een kopje koffie en cake. Doneren kan op de website, die vindt u hier.

Lees ook: Roel van Velzen en The Hibby GB’s in Schouwburg Amstelveen