Stine Jensen met Go East! in de bieb

In het kader van de maand van de filosofie ontvangt de Bibliotheek Amstelland Stine Jensen, filosoof, schrijver en programmamaker bij omroep HUMAN. Zij komt over Go East! vertellen. Go East! is een autobiografisch verslag van haar zoektocht door het spirituele (Wilde) Westen. Daarnaast is het een filosofisch onderzoek naar het ego, naar goeroes en andere ongemakken.

Door een persoonlijke crisis gooit schrijfster Stine Jensen het roer om: op zoek naar meer geluk, rust en balans tussen lichaam en geest verkent ze de spirituele wereld en duikt ze in mindfulness, yoga en meditatie. Ze volgt een yoga-opleiding bij een Amerikaanse goeroe, verandert haar eetgewoonten drastisch en mediteert dagelijks. Wordt ze daardoor ook gelukkiger?

Tijdens de Maand van de Filosofie 2016 wordt de betekenis van de grens en de waarden die hieraan verbonden zijn onderzocht. Niet alleen de geografische grenzen: elke omlijning van de vrijheid wordt bevraagd.

Go East! is op dinsdag 19 april in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Aanvang 20.15 uur en de avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Meer informatie:  www.debibliotheekamstelland.nl