Symposium statushouders ‘Thuis in Amstelveen’

Net als andere gemeenten gaat ook Amstelveen de komende jaren steeds meer te maken krijgen met vluchtelingen en statushouders. Om na te denken over oplossingen die een aanzet kunnen geven om de integratie van deze mensen te verbeteren kwamen gisteren beleidsambtenaren, statushouders, vrijwilligers en wetenschappers uit Amstelveen en omstreken bij elkaar.

Het symposium ‘Thuis in Amstelveen’ werd georganiseerd in het poppodium P60 in het Stadshart. We spraken onder andere met wethouder Jeroen Brandes, Ed Duinkerken van stichting Vluchtelingen Amstelland en met Irma van Leeuwen van het ondersteuningsteam Asielzoekers en Vergunninghouders. Bekijk hierboven het item.

Lees ook: Mirjam van ’t Veld genomineerd voor de ‘The World Mayor Prize’
Lees ook: Moedig slachtoffer had dader Meanderroof bijna te pakken