Amstelveense accordeonisten winnen prijzen in Oostenrijk

Accordeonensembles van de Muziek en Dansschool Amstelveen (MDA) sleepten opnieuw internationale hoofdprijzen in de wacht tijdens het 12e World Music festival. Dit werd tijdens Hemelvaart in Innsbruck gehouden.

Het festival wordt een keer in de drie jaar georganiseerd en er komen zo’n 8.000 accordeonisten op af. Alle drie de deelnemende formaties van MDA vielen in de prijzen. In de prijzenkast van de school staan nu drie nieuwe kristallen bokalen te pronken. De winst lijkt bijna een traditie te worden, daarom gingen wij op pad en spraken met accordeondocent Robert Baas van MDA: ‘Het zijn ook hele goede leerlingen!’. Bekijk hierboven het item.

De winnende ensembles zijn te horen tijdens het Stadspleinfestival
op zondag 26 juni.

Lees ook: Libris Venstra mogelijk boekverkoper van het jaar
Lees ook: Twee vrolijke fietsen in Amstelveen gespot