Danny de Munk vaste klant bij Palais des Cosmétiques

Aan de Rembrandtweg in Amstelveen zit schoonheidssalon Palais des Cosmétiques. De salon is onder andere gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-ageing maar je kunt er voor veel meer terecht.

Eigenaresse Myrna Jensch vertelt: ‘Je kan hier van je tenen tot aan je kruin behandelt worden. Met name gezichtsbehandelingen, gericht op een huidverbetering en voor de rest kun je ook voor botox, permanente make-up en lichaamsbehandelingen bij ons terecht.’

Bekende klanten
Leuk om te weten is dat zanger en acteur Danny de Munk met zijn vrouw al jaren bij Myrna haar salon langskomt. ‘Wij komen hier om de twee maanden. Ik ga er moe in, en kom er weer fris en fruitig uit,’ vertelt Danny voor onze camera.

Amstelveense gezelligheid
Myrna werkt al tien jaar bij Palais des Cosmétiques maar heeft ook bij haar salon in Rijsenhout gewerkt. ‘Ik ben terug gekomen omdat ik echt mijn klanten in Amstelveen miste. De sfeer en gezelligheid is altijd heel fijn geweest en daarom heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om terug te keren naar Amstelveen. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om Palais des Cosmétiques over te nemen,’ aldus Myrna.

Wij interviewden eigenaresse Myrna Jensch over de salon en Danny de Munk met zijn vrouw Jenny. Bekijk hierboven het item.

Palais des Cosmétiques
Rembrandtweg 683
Tel:020-6402966
palais-amstelveen.nl

– Advertorial –