Inschrijving voor Amstel Korendag gestart

De inschrijving voor de Amstel Korendag in Poppodium P60 op zondag 9 oktober 2016 is gestart. Tijdens de Amstel Korendag krijgen koren de mogelijkheid om op te treden op een professioneel podium met professionele belichting en professioneel geluid. Koren kunnen tegelijkertijd door een professionele crew hoge kwaliteitsfoto’s, een hoge kwaliteits geluidsopname en/of video-opname van het optreden laten maken.

Gedurende de hele dag en avond zullen diverse koren zich presenteren in Poppodium P60 te Amstelveen. Een leuk muzikaal dagje uit in Amstelveen voor koormuziekliefhebbers!

Schrijf uw koor in vòòr 30 juni a.s. op www.amstelkorendag.nl om in aanmerking komen voor deelname. Na 1 juli wordt de lijst van definitief deelnemende koren bekendgemaakt. Er is plaats voor een beperkt aantal koren.