Inschrijving voor huttendorp De Meent is geopend

Ieder jaar in de zomervakantie is er op het veldje bij de Grote Beer in Middenhoven het Huttendorp. Dit jaar zal het plaatsvinden van 18 tot en met 22 juli. Omdat het huttendorp dan al 25 jaar wordt georganiseerd, is het thema van dit jaar heel toepasselijk: FEEST!

Tijdens het huttendorp kunnen de kinderen van maandag tot en met donderdag hun eigen hut bouwen. Daarnaast zijn er nog diverse andere activiteiten te doen zoals een speurtocht, een voetbaltoernooi en springkussens. De week wordt afgesloten met een feestelijke bonte avond op donderdag. Op de vrijdag wordt alles met elkaar afgebroken en opgeruimd.

De inschrijving is inmiddels geopend, en vind plaats aan de balie van De Meent (Orion 3). Daar is een inschrijfformulier te krijgen. Deelname kost 30 euro, voor de hele week. Kinderen uit Middenhoven en Waardhuizen hebben voorrang bij inschrijving. Voor meer informatie kijk dan op de website van het huttendorp: www.huttendorpdemeent.nl