Opening nieuwe locatie Kunstuitleen Amstelveen

Kunstuitleen Amstelveen is verhuisd naar een nieuwe locatie in het Stadshart op Stadsplein 97. Om dit te vieren zijn Amstelveners van harte welkom op een feestelijk open huis op woensdag 25 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Om 16.00 uur verricht Maaike Veeningen, wethouder Cultuur van gemeente Amstelveen, de officiële opening.

Tevens is er een openingsexpositie met keramiek van Judith de Vries. De werken van Judith zijn gemaakt van Franse porseleinklei uit Limoges. Deze witte klei kleurt zij in met verschillende kleurpigmenten. Inspiratie krijgt Judith door vormen en patronen in de natuur; vissen, vlinders, bloemen, schelpen en landschappen. Door het maken van patronen in klei lijkt het soms alsof men een glimp van het mysterie van de natuur begrijpt.

De expositie is te zien t/m 22 juni in Kunstuitleen Amstelveen.

Meer informatie: Kunstuitleen Amstelveen