Amstelveense vlogger boos op ’telefoongooiende’ leraar KKC

De Amstelveense vlogger  Hanwe Chang is des duivels. Een leraar van het KKC had zijn telefoon afgepakt tijdens de les. Daar is niets mis mee. Maar Hanwe beweert daarbij dat er ook gegooid is met zijn mobieltje.  “De telefoon werkt nog, maar hij is wel beschadigt,” schrijft Hanwe die wellicht wat meer tijd aan zijn Nederlands zou kunnen besteden dan aan zijn telefoon.

Hij vervolgt: “De leraar vroeg mij om de proefwerk blaadjes uit te delen aan de andere leerlingen, maar ik schoof deze taak over naar een andere leerling die het graag wou doen. In de tussentijd ging ik even mijn mail checken op mijn telefoon omdat ik namelijk een belangrijke mail van een youtube netwerk verwachtte. Verder was dit de eerste keer in dit hele schooljaar dat ik eruit was gestuurd. Ik snap over het algemeen deze hele actie van de leraar niet en heb er ook een video over gemaakt.”

We plaatsen hierbij de video. Heeft deze jongen gelijk of is het een druktemaker die zich gewoon aan de regels moet houden?