AmstelveenHeemraad promoveert naar tweede klasse

AmstelveenHeemraad heeft zich na een seizoen in de derde klasse weer gemeld voor de tweede klasse zaterdag. Op een bewonderenswaardige manier wisten de Amstelveners met 3-0 te winnen van AH’78 en dat betekende promotie.  De tegenstander uit Huizen had in het eerste duel thuis met 2-1 gewonnen maar in de tweede helft van de beslissende wedstrijd op Amstelveens grondgebied deelde de ploeg van trainer Radjin de Haan de genadeklap uit.

De zaterdagvoetballers van AmstelveenHeemraad komen in het volgende seizoen naar alle waarschijnlijkheid AMVJ weer tegen. Deze ploeg uit Amstelveen-Noord kon de verwachtingen niet waarmaken in de duels om promotie naar de eerste klasse en spelen daarom ook volgend jaar weer tweede klasse zaterdag.

Foto: @marcelhavermans