Avondvierdaagse Amstelveen wederom in gevaar

De Avondvierdaagse van Amstelveen lijkt wederom door een tekort aan vrijwilligers niet te kunnen doorgaan. Vorig jaar speelde dit probleem ook, maar kon het evenement door medewerking van het ROC van Amsterdam toch doorgang vinden. De organisatie van de Amstelveense Avondvierdaagse ging er tot gisteren vanuit dat de leerlingen van het ROC wederom van de partij zouden zijn, maar kwam bedrogen uit. Het ROC verleent dit jaar geen medewerking, liet het gisteren weten. Dat terwijl het evenement dinsdag al begint. Als klap op de vuurpijl viert de Amstelveense Avondvierdaagse dit jaar het zestigjarig jubileum.

De organisatie van het wandelevenement staat nu voor opgave om minimaal 15 vrijwilligers per avond te werven. Deze moeten ook nog een zogenoemd E-examen afleggen, Dit is echter in een kwartiertje gepiept.
Aanmelden kan via info@avondvierdaagse–amstelveen.nl.