Binnenkort meer duidelijkheid over Hudson’s Bay

Wethouder Herbert vertelt op zijn blog dat er binnenkort meer duidelijkheid komt over de vestiging van een Hudson’s Bay in Amstelveen. Raat was vorige week op een cocktailparty van het Canadese warenhuis en sprak daar met topman Richard Baker. “We want to invest in your city,” vertrouwde hij onze wethouder toe.

Hudson’s Bay heeft het oog laten vallen op het V&D-pand dat eigendom is van ASR. Raat: “Maandag hebben we een presentatie gehad met de laatste stand van zaken door ASR. Hudsons’s Bay wil een moderne winkel dus er zal fors geïnvesteerd moeten worden.”

ASR onderzoekt daarnaast of er woningen ontwikkeld kunnen worden binnen het plan. “De kracht van het Stadshart vind ik dat er verschillende functies zijn. Niet alleen winkels, maar ook wonen en cultuur. Binnenkort wordt duidelijk of Hudson’s Bay naar Amstelveen komt. Vooralsnog ziet het er goed uit. Toch gaat bij ons de vlag nog niet uit, want je weet nooit hoe de onderhandelingen achter de schermen verlopen. Aan de bereidheid van de gemeente Amstelveen om mee te werken zal het niet liggen,” aldus Raat.

Foto: http://www.bargainmoose.ca/