Culinair Uithoorn belooft weer veel lekkers

Dit jaar wordt op 18 juni voor de vijfde keer Culinair Uithoorn georganiseerd. Een culinair festijn met eten en drinken verzorgd door restaurants uit de omgeving Uithoorn. Een deel van de opbrengt gaat ook dit jaar weer naar een goed doel. Dit jaar is dat Dagopvang de Nostalgie, waar eenzame ouderen en mensen met dementie in een vertrouwde, nostalgische omgeving een gezellige daginvulling krijgen. Het geld zal gebruikt worden om het vervoer te verzorgen voor uitstapjes. Vorig jaar haalde De Lions Club, de organisatoren van het evenement, voor een hospice in Uithoorn €15 000,- op.

Culinair Uithoorn 2016

Culinair Uithoorn is een prachtig manier om kennis te maken met verschillende restaurants uit de buurt en omgeving. Zo staat niet alleen Café brasserie du Nord uit Uithoorn op het programma, maar ook LUTE uit Ouderkerk aan de Amstel, Boven Water uit Vinkeveen en Westereinder Paviljoen uit Aalsmeer. Het is dus ook een uitstekende manier om veel te proeven en het goed te laten smaken. Staat je favoriete restaurant hier niet bij? Houd dan de Facebook-pagina in de gate voor updates over het programma. Het actuele programma vind je op www.culinairuithoornaandeamstel.nl. Maar het festijn is niet alleen voor volwassenen, kinderen zijn ook van harte welkom. Ook voor hen zijn er activiteiten gepland en is er genoeg te proeven.

RTVA wenst iedereen veel proefplezier!

Culinair Uithoorn
Zaterdag 18 juni vanaf 14:00 op het plein aan de Schans in Uithoorn.
www.culinairuithoornaandeamstel.nl