Expositie Amstelveense amateurkunst in Kunstuitleen

Amstelveense amateurkunstenaars exposeren van zondag 26 juni tot en met zaterdag 16 juli  hun werk in de nieuwe locatie van de Kunstuitleen. Heleen van Ketwich Verschuur, directeur van Museum Jan van der Togt, verricht op zondag 26 juni – tijdens het Stadspleinfestival – om 13.00 uur de officiële opening.

Net als de afgelopen jaren is het getoonde werk zeer divers. Naast veel schilderijen zijn er ook foto’s, tekeningen, keramiek, bronzen en stenen beelden en zelfs ook tassen te zien.

Op de laatste dag – zaterdag 16 juli – worden om 15.00 uur de twee publieksprijzen uitgereikt ter waarde van € 250,-. Een ervan is bekroning van tweedimensionaal en de andere voor driedimensionaal werk. Ook is er een jury-aanmoedigingsprijs van de SAKB ateliers: een gratis cursus bij een SAKB van een docent naar keuze.

U kunt uw stem uitbrengen op uw favoriete kunstwerk. De stembus voor de publieksprijzen sluit op vrijdag 15 juli om 16.00 uur. Kunstuitleen, Stadsplein 97 te Amstelveen.

Meer informatie: www.kunstuitleenamstelveen.nl