Lokale bands strijden om de Local XXL 2016 Award in P60

P60 is hét podium voor lokale bands. Op vrijdag 24 juni vindt de eerste editie van Local XXL plaats, waarbij de populairste lokale bands met elkaar de strijd aangaan. De band die de meeste bezoekers met zich mee brengt wint de Local XXL 2016 Award.

De bands die op het grote podium in de zaal spelen zijn: Take No Prisoners, Out Of The Way, Total Seclusion, The Estate, Boxing Helena en The Anchor Creek. Ook zijn er tijdens de Local XXL 2016 lokale singer-songwriter acts. In de pauzes treden singer-songwriters op vanaf de P60 Plugt uit stage.

De singer-songwriters die voor P60 Plugt uit optreden zijn: Frans Bodt, Below Home, Luc Laport en Mome. Winnaar van Popprijs van Amstelland 2016 Kurt Rosa speelt op de Plugt uit stage in de suite een speciale akoestische set ter promotie van hun optreden van zondag 26 juni op het Stadspleinfestival.

Local XXL 2016 is de officiële opening van het culturele weekend. Op de zaterdag 25 juni is er de P60 Soul Experience en op zondag 26 juni vindt het Stadspleinfestival 2016 plaats waar kunst en cultuur samen komen.

Maaike Veeningen – Wethouder Cultuur Gemeente Amstelveen – staat deze avond achter de bar. De presentatie is in handen van Matthijs Den Hollander, Stadsdichter Amstelveen.

Meer informatie & tickets: p60.nl