Mantelzorg & Meer zoekt Zomervrijwilligers

Iedereen wil graag genieten van de zon. Met dit mooie weer krijgt organisatie Mantelzorg & Meer nog vaker van chronisch zieken of mensen met een beperking te horen: “Ik zou zo graag even lekker naar buiten gaan.”

Bent u iemand die graag wandelt, fietst, winkelt, of gewoon lekker in het park zit én wilt u een keer per week of twee weken een paar uurtjes samen met een chronisch zieke of iemand met een beperking op pad? De coördinator Vrijwilligers maakt graag kennis met u. Samen bespreekt u wat u wilt en wie het best bij u past.

Mantelzorg & Meer is actief in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.  Zij biedt u training, professionele begeleiding en reiskostenvergoeding. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer, tel. 020 333 53 53, via e-mail: info@mantelzorgenmeer.nl of raadpleeg de website: www.mantelzorgenmeer.nl.