Martijn Fischer zingt Hazes in P60

Martijn Fischer kroop de laatste jaren vaak in de huid van André Hazes. De populaire vertolker van de Amsterdamse volkszanger zal vrijdag 17 juni in P60 op de planken staan.

Sinds 2012 staat het leven van Martijn Fischer in het teken van André Hazes, wanneer hij in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ als de geliefde volkszanger de hoofdrol speelt in de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Het mag dan ook niet voor niets zijn als hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award wint voor beste mannelijke hoofdrol.

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Nu aan P60 de eer.

Vrijdag 17 juni // zaal open 20:00 // aanvang 20:45 // vvk €18

Meer informatie: P60