Melle is de nieuwe kinderburgemeester!

De afgelopen weken kon er gestemd worden op drie kandidaten voor de kinderburgemeester. Yasir, Melle en Thijmen deden hun uiterste best om stemmers te winnen. Burgemeester Mirjam van ’t Veld sprak haar waardering uit over de inzet. Als bedankje kregen ze een snoepboeket.

Uiteindelijk werd na het aftellen bekend dat Melle, met veruit de meeste stemmen, had gewonnen! ‘Ik vind het ontzettend leuk om samen met je te gaan werken, en dingen voor de kinderen samen op te pakken!’ zei burgemeester Mirjam van ’t Veld enthousiast.

Nu de naam bekend is van de nieuwe kinderburgemeester, rest nu alleen nog de precieze invulling van het ambt, maar er staan al diverse activiteiten op stapel. Binnenkort zal Melle worden geïnstalleerd als kinderburgemeester. Dan volgt ook een speciale themapagina in de krant Amstelveen Dichtbij.