Restaurant Lute heropent als De Kruidfabriek

Chef-kok Peter Lute van restaurant Lute in Amstelveen vindt het tijd voor verandering. Zijn restaurant dat hij omschrijft als authentiek, stijlvol, toegankelijk en warm wordt een maand lang gerestyled. Het restaurant sluit op 17 juli de deuren om op 15 augustus weer open te gaan onder de naam De Kruidfabriek.

De zaak opent op 15 augustus niet alleen met een nieuwe naam, maar ook met een nieuwe kaart, andere prijzen en een nieuw interieur. De naam De Kruidfabriek verwijst naar de historische functie van de locatie van het restaurant. Lute had deze naam al in gedachten toen hij vijftien jaar geleden zijn eigen restaurant opende, maar koos uiteindelijk toch voor zijn eigen naam om gasten eerst met hem en zijn kookkunsten kennis te laten maken.

‘Nu dat laatste een feit is vind ik het wel heel leuk dat we de originele keuze weer uit de kast mogen halen’, licht Lute de naamkeuze nog eens extra toe. Hij meldt in augustus terug te komen met een waanzinnig concept.