Semi-live uitvoering opera ‘Werther’ in Cinema Amstelveen

Vanuit je bioscoopstoel meegenomen worden naar een klassieke wereld vol pracht en praal. Dat kan op zondag 3 juli om 11 uur in Cinema Amstelveen tijdens de film ‘Werther’ door het Royal Opera House London. Deze semi-live opera-uitvoering naar Johann Wolfgang Von Goethe’s roman ‘Die Leiden Des Jungen Werthers’ wordt eenmalig vertoond .

Lyrisch Drama in vier bedrijven

Massenet’s opera vertelt het verhaal van dichter Werther’s hopeloze liefde voor de al aan een andere man gebonden Charlotte.
De muziek is vol lyrische schoonheid, passie en emotionele vurigheid (Nederlands ondertiteld).

Gedirigeerd door Antonio Pappano, met in de hoofdrollen twee van ’s werelds meest gevraagde talenten: Vittorio Grigòlo en Joyce DiDonato. Massenets tragedie is een verhaal vol onderdrukte verlangens, familieplicht en eergevoel.

Meer informatie: Cinema Amstelveen