Vrijwilligers melden zich: avondvierdaagse kan doorgaan

Afgelopen weekeinde was het nog even spannend of de Amstelveense avondvierdaagse wel doorgang kon vinden.  Na een oproep op social media en op RTVA zijn er nu in ieder geval genoeg vrijwilligers om het evenement doorgang te laten vinden. Het minimale aantal vrijwilligers dat nodig is, heeft zich in ieder geval  gemeld.

De avondvierdaagse liep gevaar omdat vrijdag  het ROC van Amsterdam de medewerking plots terugtrok. Een beslissing die het ROC vandaag nog deels heeft teruggedraaid. De school heeft aangeven zich toch nog sterk te maken om een aantal leerlingen op de been te krijgen.

De organisatie van de avondvierdaagse zou het echter toch nog fijn vinden als zich nog enkele vrijwilligers zouden aanmelden.  Dit kan via e-mail: info@avondvierdaagse-amstelveen.nl. De Amstelveense avondvierdaagse start morgen 7 juni.