Aquarelleren in de buitenlucht bij Volksuniversiteit Amstelland

Docent Robert van Keppel geeft op 1, 2 en 3 augustus de cursus ‘Aquarelleren, schilderen, tekenen in de openlucht’ bij Volksuniversiteit Amstelland. In deze driedaagse cursus komen aquarelleren,schilderen en tekenen in een open ruimte, bijvoorbeeld in het park of een heemtuin aan de orde. Aan de hand van thema’s wordt er gewerkt aan goed waarnemen, compositie en schilder- en tekentechnieken. In principe is deze cursus in de buitenlucht, bij slecht weer is een lokaal van de Volksuniversiteit beschikbaar. Daar kunnen reeds gemaakte aquarellen uitgewerkt worden of ter plekke naar waarneming worden gemaakt. Vlak voor de cursus zal bekend gemaakt worden waar de groep zich kan verzamelen. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van de benodigde materialen en is enige ervaring vereist. De cursus is van 10 uur tot 16 uur.

De prijs van de workshop bedraagt € 120. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website, www.vu-amstelland.nl of kom langs bij de balie op Stadsplein 97 (in de zomer tussen 10 en 13 uur).