Bibliotheek Amstelland en vrijwilligers zetten zich in voor Kronenburg

Naast het nodige Bed, Bad en Brood zetten de bibliotheek en vrijwilligers zich in voor een vierde B: Boek. Door voor te lezen hopen de vrijwilligers de taalontwikkeling van de kinderen in Kronenburg te bevorderen en hun gevoel voor de Nederlandse taal te ontwikkelen.

De samenwerking tussen de bibliotheek en de vrijwilligers bestaat uit de collectie (prenten)boeken die de bibliotheek ter beschikking heeft gesteld en de vrijwilligers die de kinderen voorlezen. Op 24 juni hebben de vrijwilligers een workshop gevolgd hoe zij met voorlezen de kinderen het beste konden helpen. Zij verwachten blije kinderen en goede resultaten door de samenwerking.

Lees ook: Brandweer rukt vanaf maandag alleen uit bij spoed 
Lees ook:Amstelland Festival: drie dagen feest in Uithoorn