Dubbel feest voor Kinderafdeling Ziekenhuis Amstelland

De Kinderafdeling van Ziekenhuis Amstelland viert volgende week dinsdag dubbel feest. Een lang gekoesterde wens – het opknappen van het dakterras en de speelkamer – is dankzij het Ronald McDonald Kinderfonds in vervulling gegaan. Ook ontving de kinderafdeling de Bronzen Smiley van Stichting Kind en Ziekenhuis. Dinsdagmiddag worden het dakterras en de speelkamer feestelijk geopend en vindt de uitreiking van de Bronzen Smiley plaats.

De Kinderafdeling van Ziekenhuis Amstelland heeft een van de dertig beschikbare jubileumbudgetten toegekend gekregen door het Ronald McDonald Kinderfonds.

Een kinderafdeling komt in aanmerking voor een Bronzen Smiley als zij voldoet aan criteria op het gebied van bijvoorbeeld anesthesiespreekuur, open bezoek, de narcose of informatievoorziening.